Kolačići nam pomažu u pružanju boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Firma SGH doo Tuzla od 2015. godine postoji na tržištu Bosne i Hercegovine, kao podružnica firme Franc Mont (Hrvatska). Firma se prvenstveno bavi mašinskim radovima sa naglaskom na sistemima ventilacije, grijanja i hlađenja, te klimatizacije. Firma ima trenutno 50 uposlenih, koji su aktivni na poslovima u zemlji i inostranstvu.
Firma je aktivna kako na domaćem tako I na inostranom tržištu, na područiju Hrvatske, Rusije I Alžira. Odnedavno naša firma posjeduje svoje predstavništvo u Njemačkoj, a već od ranije poslujemo i na tom tržištu.

Firma je uglavnom fokusirana na investicije poput trgovačkih centara, industrijskih objekata, hotela, bolnica, poslovnih objekata, objekata posebne namjene i objekata koji zahtijevaju visoke standarde i primjene novih tehnologija. Znanje, profesionalnost i osposobljenost našeg tima inženjera i montera, te prateće logistike dokazali smo se na velikom broju zahtjevnih projekata u zemlji i inostranstvu.

Klikom na rubrike reference ili galerija otvorit će vam se svi objekti na kojima smo trenutno angažirani i svi oni koji su već završeni. Naši projekti na kojima radimo nalaze se, osim BiH tržišta i na zahtjevnim tržištima Rusije i Njemačke.

Vizija i strategija firme jeste razvoj poslovanja kroz jačanje znanja vodećeg stručnog kadra, usavršavanje znanja naših montera, uz praćenje najnovijih trendova unutar poslovanja naše djelatnosti. Saradnja sa našim investitorima, poslovnim partnerima i naručiteljima je na najvišem nivou poslovne saradnje i predstavlja važan dio našeg poslovanja i vizije za budućnost.