Kolačići nam pomažu u pružanju boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

U slučaju pristupa i/ili korištenja domene sghbih.com i svih povezanih poddomena te pripadajućeg sadržaja (tekst, fotografije i druga djela), posjetilac izričito pristaje bez ikakvih ograničenja ili rezervi na korištenje i upotrebu web stranice u skladu s ovim Općim uslovima korištenja, a regulisanje svih pravnih odnosa koji proizlaze ili mogu proizaći iz upotrebe web stranice vrši se u skladu s ovim uslovima.

SGH BIH d.o.o. zadržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge web stranice u svako doba, uključivo i pristup web stranici sghbih.com, zadržava pravo djelomično ili u potpunosti ograničiti pružanje određenih usluga u slučaju kršenja odredbi uslova.

Kolačići

Kako bi stranica web stranice imala sve funkcionalnosti na računar korisnika pohranjuje se malena količinu podataka tzv. kolačić. Kolačić je informacija spremljena na računar korisnika od strane web stranice koju posjetite.

Kolačići pohranujuju podešavanja za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Prilikom sljedećeg korištenja internet pretraživač šalje nazad kolačiće koji pripadaju toj stranici.

Posjetom web stranici korisnik pristaje na upotrebu kolačića.